Logistiek Vastgoed NL 2022

Logistiek Vastgoed NL 2022

Gisteren publiceerde Jager media het magazine Logistiek Vastgoed Nederland 2022 en ook dit keer kreeg ASK Romein Bouw een plekje in deze jaareditie met veel aandacht voor investeren, ontwikkelen, bouwen en het verduurzamen van de sector.

ASK Romein Bouw legt de lat bij elk project weer hoger. De klant ontzorgen vanaf het ontwerp tot en met de turnkey oplevering, dat is ons uitgangspunt. 

“Meedenken met de klant om duurzaamheid, circulariteit en functionaliteit van zijn gebouwen naar het allerhoogste niveau te tillen, daar draait het tegenwoordig om”, leggen onze Algemeen Directeur Marcel Michielsen en Commercieel Directeur Tom Kropf uit.

In het artikel worden enkele mooie referenties aangehaald zoals het e-fulfilment distributiecentrum voor Jumbo in Bleiswijk en de distributiecentra voor Nunner Logistics in ’s Heerenberg en Drunen.

Daarnaast wordt onze BREEAM award voor Hoogvliet in de kijker gezet, want daar zijn we toch bijzonder trots op!

Het volledige artikel lezen? Dat kan hier!


TERUG


blank

MEER NIEUWS

Roggebotbrug - van ontwerp tot en met conservering

06-05-2022 | Roggebotbrug - van ontwerp tot en met conservering

Alweer een mooi project waarbij ASK Romein verantwoordelijk is voor het gehele traject van ontwerp tot en met conserveri…

Pensioen Patrick Jorens

03-05-2022 | Pensioen Patrick Jorens

Vorige week vierden we het pensioen van onze geliefde collega Patrick Jorens! Patrick, QA-HSE Manager mag na 16 dienstj…

Werelddag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk

28-04-2022 | Werelddag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk

Veilig werken is iedere dag belangrijk, maar op deze internationale dag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk willen…Op 11 april 2023 zijn ASK Romein International B.V. en ASK Romein Holding B.V. en haar 100% (Nederlandse) deelnemingen failliet verklaard.
Meer informatie en updates over deze faillissementen vindt u hier