Roggebotbrug - van ontwerp tot en met conservering

Roggebotbrug - van ontwerp tot en met conservering

Alweer een mooi project waarbij ASK Romein verantwoordelijk is voor het gehele traject van ontwerp tot en met conservering!

De oude weg met de rotonde bij de Roggebotsluis tussen het Vossemeer en Drontermeer maakt plaats voor nieuwe infrastructuur met afgescheiden oplossingen voor het langzame en het snelle verkeer. Het val van de nieuwe brug heeft een afmeting van 26 bij 26 meter en weegt ongeveer 350 ton exclusief de ballast. Het bewegingswerk, dat zich in de kelder bevindt, bestaat uit een machineframe met tandwielkast en motoren met een gewicht van 11 ton en twee panamawielen met een doorsnede van 3,2 meter en een gewicht van 48 ton totaal. De productie is momenteel volop aan de gang.

Topwerk van onze collega’s in Vlissingen!


TERUG


blank

MEER NIEUWS

Pensioen Patrick Jorens

03-05-2022 | Pensioen Patrick Jorens

Vorige week vierden we het pensioen van onze geliefde collega Patrick Jorens! Patrick, QA-HSE Manager mag na 16 dienstj…

Werelddag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk

28-04-2022 | Werelddag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk

Veilig werken is iedere dag belangrijk, maar op deze internationale dag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk willen…

Topper Niels  @ Antwerp Ten Miles

25-04-2022 | Topper Niels @ Antwerp Ten Miles

We zetten onze sportieve toppers met veel plezier in onze mooie ASK Romein-outfit! 😎Onze collega Niels Lauweryse…Op 11 april 2023 zijn ASK Romein International B.V. en ASK Romein Holding B.V. en haar 100% (Nederlandse) deelnemingen failliet verklaard.
Meer informatie en updates over deze faillissementen vindt u hier